watch out lejon here we comes!

idag har vi varit på lite rund vandring här på stationen o sen vidare in till ngramtoni. vi ska snart dra in till arusha för att äta lite kvälls mat.
imorrn drar jag, syster, broder och sanna på safari i 2 dagar, najs! om ni undrar o tycker att jag skriver lite nu beror det på att jag inte har tid för detta. jag umgås ju med mina käraste!

Kommentarer
Postat av: robert

En liten varning. Akta er så ni inte hamnar i en simba-säng.

2010-01-13 @ 18:05:15
Postat av: Anncatrin

hahahaha Robert... Nu över till dig Sara:



Det är fullt förståligt att du inte skriver så mycket nu, hoppas ni får det riktigt kul o spännande på safarin! Stackars David som ska försöka hålla ordning på sina systrar! :P

Lite nyhetsuppdatering: Amelie har fått två små gaddar i underkäken som hon gärna vill att vi ska känna närmare på, men det vill inte vi... Det gör ont, så tänk på det om lejonen kommer i närheten av er under safarin... Stoppa inte in något finger i munnen och känn på tänderna - det kan göra ont...



Hare gôtt o rektigt skôj nu flecker o pôjk!



kram

2010-01-13 @ 19:18:06
Postat av: arie Leben

2010-01-15 @ 17:29:34
Postat av: Eva-M.... grannen

Jambo "min" flicka. Nu har även jag haft möjlighet att läsa alla dina anteckn.-har skrattat o gråtit.Tack för det du delar, med oss.Jag tror jag förstår en del av det.Vi hörs--Mungu akubariki.Roland hälsar.

2010-01-18 @ 22:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0