vad gör ni här?

idag skulle vi ha lek med personalen i kyrkan, trodde vi ja... när vi kom dit i morse ca 40minuter försenade(afrcan time, here we come!) så var det inte alls dags att leka. nä man gjorde iordning kyrkan för att det skulle komma några människor från the goverment o ha seminarium där(detta var i alla fall vad vi fick fram från våra vänner, o gubbarna o tanterna som kom såg viktiga ut så det kan nog stämma). så ingen lek blev det. men dom tjejerna som vi brukar ha engelska lektioner med var där så helt plöstligt skulle vi ha engelska lektion(improvisation är något vi lever med hela tiden). vi hade inga grejer med oss men vi fick en skrivtavla med en klocka på så dagens lektion blev helt enkelt att lära sig klockan. när vi sa att lektionen var över ville dom som vanligt ha läxa(hur tänker dom? jag har då aldrig velat ha det..) så tills nästa gång ska dom kunna klockan. när är nästa gång då? vem vet....


i lördags ringde jag en man som heter julian som har jobbat som swahili lärare på uppsala universitet(han bor i arusha området) o frågade om han skulle kunna tänka sig ha swahili lektioner med oss en gång i veckan. han lät supper glad o ville gärna hjälpa oss. så vi bestämde att vi skulle träffas idag o planera lite. men igår fick jag ett sms av honom där han skrev att han var tvungen att åka bort o jobba ett tag. så det skulle inte passa så bra med lektioner just nu. jaha.. så nu är vi utan lärare innan vi hann få en. men jakten fortsätter!

i lördags så kom den första regnet hit! en otroligt skön känsla för nu slipper man ha damm precis överallt! har inte kommit nått mer sen dess o vi får hoppas att det inte kommer mer förens nästa vecka för anton är o bygger ett hus i masajland(nära snake park) för att hans handledares mamma ska ha ett annat hus en än hydda att bo i när det värsta kommer.


     testar att lägga in en ny bild på mig o bilen. den förra var ju så liten så jag tror inte ni fattar hur stor denna monster truck är. sen är de oxå en bild på våran skogspromenad o en på lite damm som flyger upp efter bilen när man kör.




over and out

Kommentarer
Postat av: Robert

Skönt att det regnat och att det är mindre damm, men regnar det mycket kan det uppstå någon mindre damm.

2009-10-12 @ 19:36:49
Postat av: Birgitta

Det är ju en storasyster jag har, Toyotan alltså.Du kommer nog att bli en skicklig chaufför efter din afrikavistelse. Men det blir ingen "mostertruck" här i familjen, du vet ju vad jag tycker om bränsleslukare. Kram

2009-10-12 @ 23:39:58
Postat av: systeryster

har ja sagt att ja har en cykel här nu=)

hur bra som helst! d e så lätt att handla nu!

puss

nu ska ja göra chokladpudding

2009-10-13 @ 14:05:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0